bundan bin sene sonra da hala dinlerin olacak olması

bin sene önce de vardı, sonra da olacak belki hep böyle sürüp gidecek... şüphesiz ki allahın kelamı zamanlar üstü de insan düşünüyor işte, nalet olsun ki düşünüyor. hiç mi zaman ilerlemeyecek? hiç mi yeni bir dini bilgiye ulaşılmayacak? hakkatten böyle mi sürüp gidecek bu iş?

hani zamanın sonu (ahir zaman xd) kıyamet gelecek de kopacağız muhabbetleri aslında ülen bin sene sonrasına planımız yok demek değil mi? ya kopmazsa? dünyada kaynaklar azalacak, millet birbirini falan yiyecek de böyle tombul bir göktaşı dünya ile ilişkiye girmediği sürece önümüzdeki bin yıl içinde nasıl kıyamet kopacak? nasıl insanlık yeryüzünden silinecek de din falan olmayacak?

yok ki bunun bir izahı... bu durumda üç aşağı beş yukarı bin sene sonra da yine bayat sakız orucu bozar mı falan tartışılacak herhalde, yine hocamın teki oral seksin helalliği konusunda ileri düzey açıklamalar yapacak. ülen rica ediyorum uzaylı neyin varsa gelsin şu bin sene içinde bari de halimizi bir görsün. çok fenayız, fenalıktan ölüyoruz bitiyoruz.

şu mübarek bayram gününde böyle açıklamalar yaptığım için tüm ümmet-i muhammedinden de özür dilerim. öyle geldiler tutamadım. allah da affetsin beni.

Kategoriler: Paylaş

Yorum bırah: