antik uzaylı kuramı

ancient aliens belgesel serisinin özütünü atayım dedim. antik astronot kuramı da deniyormuş buna. sırf astronotları kapsamadığı için uzaylı daha iyi sanki.

şimdi bir insan evladı uyku tutmayınca bunları düşünmemeli, beynin feryadı gibi bir şey herhalde ama ne bileyim bu ve bir kaç saçma mesele kafada tekrar etmeye başlayınca kalkayım yazayım sonra yatar zıbarırım dedim.

olayın modern tarikat boyutu da var ona da hemen girmem lazım. adamların kafa çok güzel zaten. ne bileyim adnan hocacılardır, kuantumculardır, şunlardır bunlardır yerine bu adamları seçebilirdim eğer böyle bir manyak olsaydım. kendi içlerinde bir inanç sistemi gibi nerdeyse, o yüzden de güzel aslında.

mısır piramitlerini insanlar yapmış olamaz muhabbeti pek bilindik aslında. yıllar öncesi stargate filmi ve devamı serilerinden de belki adamlar bilinçaltımızı oydu bizi tesire açık hale getirdi. işte abilerimiz özetle insanlık tarihinin belli noktalarında uzaylılar bizi ziyaret etmiş, şekillendirmiş ve çekmiş gitmişler diyorlar. geri dönecekler mi? bu da hafif ahiret inancını anımsatıyor insana, evet dönecekler diyor. işte o zaman hakikat ortaya çıkacak ve belki bir yargılama günü olacak bile diyorlar nerdeyse.

boku püsürü, acayip yaratıklardan van gölü canavarına hepsini uzaylılara bağlıyor abilerimiz. buralara girmeden nuh tufanı, kutsal kitapların şekillendirilmesi meselesi, musa peygamber ve yanan çalısı, takip eden bulutu, isa'nın göğe yükselmesi, muhammed peygamberin miraç meselesi her birinde uzaylı parmağı olabilecek şekilde bir yaklaşım geliştirmişler ve insan bir de o gözle bakınca oha lan diyor. ya eğer doğruyu söylüyorlarsa hehe?

yaratıcı güç olarak canlılığı sıfırdan uzaylıların da yarattığını söylüyorlardı, aynı zamanda dünya gezegenine gelip az gelişmiş maymunların dnaları ile oynayıp insan yarattıklarını da açıklıyorlardı. hepsinin kanıtı içimizde de diyorlar abilerimiz. dna'nın incelenmesi ile bunu bulacağız diyorlar. hani aynı dinin pozitif bilimden medet umup da bir şey iddia etmesi gibi ama ya hakkaten genlerde bir manyaklık tespit ederlerse hehe?

asıl olayı da zaten ahiret fikri benzeri bir düşünceyle ifade etmişlerdi. uzaylı tanrılarımız ki mitolojik ögelerden birbirlerini yemelerine, insanları arada helak etmelerinden birbirlerine kırdırmalarına kadar hepsi onların işleri, bu kadar uğraştıkları eserleri bırakıp gitmişler ama bir gün geri dönüp bizi yargılayacaklarmış. ülen ya eğer böyleyse? bir uzaylı imanmetresi yapıp da analiz sonucu kafalarımızı patlatırsı bu hamamböcekli kafalı uzaylı kardeşlerimi he?

komple geçişli bir hikaye aslında, insanlık tarihi, dini tarih, benzer şeyleri anlatıyorlar. bir acayip işler olmuş da olabilir insanların abartması da olabilir. açıklanamayan şeyler bulmak sanki açıklanamaz gözü ile bakmak ile mümkün oluyor. ana akım bilim insanları derler bu abiler, onların açıklamalarını da hiç beğenmezler. bunca işareti görmeden hala nasıl uzaylılara iman etmediğimizi de anlamazlar ama ya doğruyu söylüyorlarsa?

Kategoriler: Paylaş

Yorum bırah: