zaman geçiyor be...

burayı bile unuttuydum ne zamandır. diziler filmler bile çok azaldı. hayat böyle değişik bir modda gidiyor. bir sene öncesine göre dünya çok farklı bir yer oldu. salgın belası vurdu. hayat şartları değişti. maskeli versiyona geçtik. 2020 sonuna geldik sayılır. 

koka ve kireç ailesi olarak oralarda kaldık. geçmişe dönük çok fazla bir anı da kalmadı. yani elbette bir sürü şey var ama unutulanlar daha fazla o kesin. hayatın olağan akışında böyle olmasını da normal karşılamak lazım. geçip gidiyorsun işte. 

uzun zamandır ben bile tutup tematiklaflar kısmını açmıyordum. şimdi açınca ne göreyim, bir ayda tam 46 kişi tıklamış. tabii ki google ya da yandex indexlemesi falandır, ötesini düşündüğümden demiyorum ama bir gün tamamen unutulduğunda bile unutulmama ihtimali biraz korkutucu.

üstelik bugün günlerden google'ın çöktüğü günler olarak da işaretlendi. adamlar drive üzerinden etkin olmayan içeriği de kaldıracağız diyorlar. belki google komple bitecek ama bir yerlerde yedekleri olur herhalde. yazılanlar o kadar kolay uçup da gitmeyecek...

Kategoriler: Paylaş

Yorum bırah: