kimyasal canlı insan

üç gram bir şey giriyor vücuda hop bakmışsın başka bir insan oluvermiş. içine boru hatları döşenmiş, hormonlarla dengeleniyor. kafa arada gidiyor. ruh hali desen önce allaha sonra kimyaya emanet.

komple hatalı bir iş lan bu, insanın isyan edesi dalıdaşağı koparası geliyor xd. en büyük kimya sorunu tabii bu. devamlı bir hormon hücumu, devamlı bir yoksunluk hali. azıyorsun ediyorsun, koşturuyorsun, bir şeyler yapıyorsun. tutup bir de her şeyi bunun için yapıyorsun yanılsaması oluyor. nereye kadar?

sadece kafalardan ibaret olsaydık diyeceğim, kafa dediğin de kimyasal bir olay. beyin kimyasıdır, haplardır, beyni etkileyen maddelerdir, var oğlu var. peki beyni de geç sadece düşünceler ile keyif alınan bir şey olamaz mıydı? sadece beyinlerin seviştiği bir alan falan?

bu da yine keyfin hormonal karşılığını veriyor gibi gibi, ha belki keyifleri tamamen çıkarsak robot gibi olsa o vakit mutlu olacaktık ama mutluluğu fark edemeyecektik. şimdi böyle bir tercih olsa bu seçilir miydi?

ben çekinceli evet diyorum hehe. boş yere koşturmaktansa hiç bir şey hissetmemek daha manalı bir yerden sonra ama ne olursa olsun o kafa tek başına işlememeli. burada çekince devreye giriyor, eğer robot olmayı seçseydik bir diğer robot kişinin anlamı masa gibi sandalye gibi olacaksa o vakit sıçtıydık, demek ki bu şekilde olmuş olmanın başka çaresi yoktur.


Kategoriler: Paylaş

Yorum bırah: