bitkilerin uzaylı olması ihtimali

tellerden bir miktar sarmaşık yolmaya çalışırken daha bir yakinen düşündüm bu olayı. hep zaten aklımın bir köşesinde bir ağaca bakarken bunu görüyorum ama lan o sarmaşıklarda kesin var bir numara. bir an boynuna dolayacak gibi hissediyor insan.

zaten eğer bu kadar uzun zamanda hareket etmiyor olsalar insanı her türlü korkutulardı. bir bakıyorsun çatır çutur ağaç kocaman oluyor karşına çıkıyor. bir bakıyorsun ayağının altındaki çimler seni yiyeceğim diye uzuyor.

sinek yiyeni şuduru buduru zaten her tarafta olsa iyice korkuturlardı ama elemanların dikenleri var, jet hızı ile büyüyük bir gülün ağzını yüzünü parçaladığını düşünsene mesela?

gezegeni zaten ele geçirmişler, bu konuda en başarılı olan otlar, her tarafta yetişiyorlar. diğer canlıların hayatlarını bunlara bağlamış olması yüzünden pek seviyoruz ama ya tohumları ile bize komplo kuruyorlarsa ya zihnimizi kontrol ediyorlarsa? ya bitkilere tapıyorsak anasını satayım hehe.

doğayı yeşili falan bu yüzden de pek sevmiyorum sanki, tamam ferahlatıcılardır, iyilerdir hoşlardır ama yine de bu sadece alışkanlıkların bize söylediği bir bilgi gibi, yarın çılgın bitkiler ayaklanıp istila ettikleri dünyadaki insanları temizlemeye karar verirlerse işte ben o zaman görürüm doğa aşıklarını...

Kategoriler: Paylaş

Yorum bırah: